fredag 13. juli 2012

Evig Jakt

Du sjekker ånden, husker de hårete leggene og lurer på om han kommer til å legge merke til tårnet med oppvask som har inntatt kjøkkenbenken din. Du bor der alene, hvordan i himmelens navn kan det bli slik? Du er overbevist om at noen er innom om natten mens du sover å roter, gjemmer ting og spiser sokkene dine. Du prøver le av de kommentarene han stadig kommer meg som åpenlyst han tenker er morsom, som igrunnen bare er noe av det teiteste du har hørt og klistrer på deg gliset. Kampgliset, for dette er en kamp. Ja hver eneste helg du putter på deg hold in, hold up, push up og alt som kan trykke, klemme og løfte ting riktig vei går du inn i en liten kamp. Så kommer du hjem 7 timer senere og tar den samme løypa hver eneste gang, avled ham fra rot på kjøkken, før ham inn i stuen, gi ham noe å drikke (du inviterte tross alt på nachspill), det blir en vodka battery uten vodka og imens du forsikrer ham om at du straks er tilbake kan du ikke komme deg fort nok inn på badet for å ta en kjapp "tørrbarbering"(du har selvfølgelig glemt å kjøpe barberskum) av legger og det som ellers måtte trenge en stuss.

Dagen etter våkner du, ser at han ligger å snorker ved siden av og kan ikke få ønsket nok at du hadde sengen for deg selv mens Bonanza ruller over skjermen. Du greier sparke liv i dyret, finner på en unnskyldning om en vennine som måtte ha hjelp til å finne en søndags åpen joker imens dere gir hverandre en klein avskjeds klem og sier dere bør gjøre dette igjen.

Når han er kommet ut døren, og du innser at dette var utrulig teit vil du bare legge deg i fosterstilling å bli der resten av uken. Du hadde jo håpet å høre fra han du møtte for tre uker siden, som var så fantastisk, for god til å være sann...





Man skal kysse mange frosker før man finner sin prins....

Og det er nettopp dette som er så utrolig kjipt med å være singel! Noen liker å kysse frosker mens andre bare vil pine seg gjennom den ene gangen å bli ferdig med det.

Jeg for min del er heldigvis ferdig, og har virkelig funnet min prins og er glad jeg slipper dette helgeritualet med jentene lenger.

Den tryggheten, gleden, lykken og stabiliteten et forhold med riktig menneske gir er så utrolig deilig. Og jeg skal aldri aldri være singel igjen, noen gang!! <3


1 kommentar: